Предимства на компанията

fileИновационни отличия и уникални преимущества на системата за дентални имплантати «Green Implant System Technology GmbH»

 Позволете ни да Ви запознаем и представим на Вашето внимание уникалните, иновационни  особености на продукцията за дентална имплантология на немската Компания «Green Implant System Technology GmbH «.

Екологично чистата и безопасна продукция на Компанията «Green Implant System Technology GmbH» е добре позната и прекрасно се прояви в областта на денталната имплантология в такива страни като: Германия, САЩ, Канада, Израел, Австрия, Унгария, Индия, Русия, Казахстан, Узбекистан, Румъния, Франция, Турция, Иран, Ливан, Мексико, Италия, Испания, Полша и др.

Кратка информация за «Green Implant System Technology GmbH».

«Green Implant System Technology GmbH» (гр. Берлин, Германия) – това е иновационна, млада и динамична компания в сферата на високите технологии, прилагани в денталната имплантология.

Немската Компания «Green Implant System Technology GmbH» се специализира в разработване и производство на новаторски продукти и услуги в областта на денталната имплантология, които включват в себе си самонарезни стандартни дентални имплантати с широк диапазон от размери, индивидуални дентални имплантати, широк диапазон от протезни конструкции.

«Green Implant System Technology GmbH» по право е един от лидерите в производството на системи за дентални имплантати, който решава всички клинични случаи, осигурявайки най-добрите инженерни решения за висококачествени протезни конструкции, предоставяйки бърз отклик на нуждите на клиентите и конкурентоспособна цена.

Сътрудниците, заемащи в компанията ключови позиции, имат повече от 20-годишен стаж в дадената област, и нашата вяра в иновациите води началото си в знанията, натрупани през тези години.

В компания «Green Implant System Technology GmbH» е въведена строга система за контрол на качеството на продукцията с използване на най-напредничавите световни технологии и в съответствие с изискванията на националните и международни регулиращи органи.

Компания «Green Implant System Technology» разработва, произвежда, сглобява и опакова всички свои линии от продукти, включително тяхната маркировка и стерилизация само и абсолютно в съответствие с международните стандарти.

Цялата продукция и услуги на компанията са разрешени за разпространяване в Европа и съответстват на следните стандарти:

ISO 9001: 2008  — качество;
ISO 13485:2012 — качество за медицински устройства.

 

Иновационността и уникалността на системата се състои в това, че:

 

 • Разработените и прилагани имплантати, хирургични инструменти и системи за протезиране позволяват да се решават практически всички клинични случаи, в това число за болни, които имат относителни противопоказания за имплантация.
 • Появи се възможността да се удовлетвори една от главните потребности на клиентите – нов зъб в едно посещение (!).

 

Решението на тези главни проблеми за лекарите и пациентите стана възможно благодарение на иновационните разработки на Компания «Green Implant System Technology»:

 1. За първи път в историята на имплантологията са разработени и патентовани мулти — модулни имплантати, които веднъж поставени, по-нататък не се нуждаят от замяна.

В какво се заключава тяхната особеност? За първи път е разработен и успешно представен на пазара модулен имплантат, който в случай на резорбция на костта около имплантата позволява да се отстрани горния отделяем модул или да се замени с нов, без да се заменя долния модул, който вече добре се е интегрирал в костта. Този начин е най-малко травматичен, тъй като горният модул се сваля без повреждане на костта. Освен това, возможността да се постави нов стерилен модул позволява костта да се възстановява и да се удължава срока на службата на имплантата, фактически, до безкрайност (!).

 1. За първи път на един дентален имплантат се приспособява нова форма на  променяща се 2- и 4-спирална резба. Отличната първична фиксация на  имплантата предпазва върха на алвеоларния гребен от счупване и резорбция в костната тъкан.
 1. Широка гама с размери на къси имплантати с дължина 5.0, 6.0, 7.0 мм и диаметър от 3.75 мм и повече мм. Гамата от модели на къси имплантати от системата «Green Implant» има всички размери, което позволява да се решават проблеми при имплантация в областта на недостиг на кост на алвеоларния гребен. В това число система за тесни имплантати, която може да се прилага за пациенти с вродена липса на горни латерални зъби.
 1. Широка гама с размери на тесни имплантати с дължина от 8.0 мм до 16 мм и диаметър от 2.4 мм, 3.0 мм и 3.3 мм. Системата от тесни имплантати, която може да се прилага за пациенти с тесен алвеоларен гребен, също така е идеален имплантат за болни с хронични заболявания.
 1. Създадена е надстройка с допълнително закрепване между имплантата и надстройката «Multi-Lock system«. Допълнителното закрепване вътре в шестостена на имплантата и надстройката практически изцяло решава проблема за подвижност и разклащане на надстройките и протезните конструкции върху денталните имплантати.
 1. Разработени са и се прилагат открити покриващи винтове, които дават възможност бързо да се намери местоположението на имплантата с минимална инвазия (травмиране на венеца) през втория етап на хирургичната процедура (през етапа на разкриване) благодарение на изпъкналата част на покривния винт и на специални инструменти – кух шестостенен ключ и перфоратор.
 1. Уникални нови специални конични фрези със стопери – формата на фрезите е идентична с формата на коничните имплантати (Универсал и Респект), но при това дължината на фрезата съответства на дължината на имплантата, а ширината на конуса на фрезата е по-малка с 0,5 мм от ширината на конуса на имплантата. Съответно при използване на конични фрези се намалява загубата на кост при пробиване и се създава максимален имплантно-костен контакт.
 1. Система «Паралел-гайд. Уникална, несложна и нескъпа система за създаване на паралелност и прогнозирано разстояние между имплантатите.

 

И много, много други търсени и отлично проявили се на практика прилагани продукти и решения.

И ето сега настъпи време най-добрите специалисти, водещи лекари и пациенти в Република България да се запознаят с разработките на компания «Green Implant Systems Technology GmbH» и успешната медицинска практика за решаване с помощта на продукцията на Компанията на множество трудни, «сложни» и «средно сложни» клинични случаи, които стават «лесни».

С помощта на Българската Компания «Intelligent Green Technologies RB» LTD Bulgaria, Ви представяме пълноценна линия от продукцията на немската компания «Green Implant Systems Technology GmbH», като са взети под внимание патентованите новости в областта на денталната имплантология.

Готови сме с радост да споделим нашите знания в най-новите области на световната дентална медицина, да обсъдим нюансите за прилагане на самите имплантати и техните най-широки възможности, позволяващи успешно да се решават най-сложните клинични случаи.

Радваме се да Ви приветстваме, скъпи колеги, приятели и уважаеми пациенти, в света на висококачествените дентални имплантати «Green Implant System Technology»,  в света на иновационните решения за протезиране, в света на «здравата уста» и прекрасните усмивки!

Девиз на Компания «Intelligent Green Technologies RB»:

«Ние не създаваме привилегии – ние работим за всеки!»


 

 

5 (!) уникални преимущества при работа с Компания «Intelligent Green Technologies RB»:

 • Благодарение на специалния договор с производителя, нашата Компания «Intelligent Green Technologies RB» предлага стоматологичната продукция от «VIP клас» за цената на «Иконом клас» (!)

 

 • Провеждане на «Акции на лоялност на IGT RB» през 2016 година:

При еднократна покупка от 10 имплантата – 11-ия имплантат е като подарък,

При еднократна покупка от 60 имплантата – като подарък хирургичен комплект «Мини», включващ в себе си 18 (!) предмета, индивидуални отстъпки, БЕЗПЛАТНО участие и обучение на семинарите на проф. Мушеев И.У.

При еднократна покупка на 100 имплантата и повече – СУПЕРУСЛОВИЯ (!!!)

 

 • Много привлекателни срокове за плащане на доставяната продукция:

При покупка на 10 имплантата – отсрочка на плащането до 7 дена (!),

При покупка на 20 имплантата – отсрочка на плащането до 14 дена (!),

При покупка на 30 имплантата – отсрочка на плащането до 20* дена (!),

При покупка на повече от 60 имплантата — отсрочка на плащането до 30* дена (!).

При еднократна покупка на повече от 100 имплантата – отсрочка на плащането до 45* дена (!).

Забел. Срокът, отбелязан с «*» предварително се уговаря отделно с всеки клиент. Възможно е внасяне на предплата от 25% до 50% или залогово плащане.

 

 • Организиране на срещи, обучителни семинари за лекари, студенти от медицински университети в България с участието на разработилия системата професор Мушеев И.У. и други авторитетни професори от Руски, Германски и Израелски водещи клиники.
 • Организиране на визити в Израел и Германия за участие в научно-практически конференции и семинари по дентална имплантология от системата «Green Implant» с участието на професор Мушеев И.У. за всички заинтересовани лица.